KLON - Trappstäd

KLON - Trappstäd

Trappstädningar utförs i stora och små trapphus. Vi på Services4You utför städ av trapphus åt både bostadsföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och olika förvaltare. Det spelar ingen roll om trapphuset har flera våningar med hiss, eller om det bara är enstaka våningsplan. Vi hjälper dig med att hålla trapphuset hygieniskt och fräscht. Med en ren trappa minskar också risken att sjukdomar sprids, samtidigt som dålig lukt hålls borta. Boka trappstäd idag.

Rent trapphus skapar trivsel åt alla

Om trapphuset är rent och fräscht gör det att alla trivs bättre både när det gäller besökare och boende i fastigheten. När det gäller just trapphuset är det i de flesta fall det första man ser av en fastighet när man kliver in och om det är rent och trevligt får man ett betydligt bättre första intryck. Dessutom minskar risken för halkolyckor om golv och andra ytor är rena. Ligger det lera, plast eller annat i trappan är risken stor att man tappar fotfästet och att ramla i en trappa kan sluta riktigt illa. Samma sak gäller om trappräcket skulle vara halt av spill eller annan smuts.

Vad sker vid en trappstädning?

I ett trappstäd sopas och våttorkas hela trapphuset. Alla trappsteg, vilplan och golv rengörs. Dessutom städas ledstänger, torkmattor rengörs och port- samt hissdörrar torkas av. Vid behov rengörs även väggar samt golv i hissen. Vi putsar också av eventuella fönster samt rengör fönsterbräden om så finns. Även källartrappa städas samt eventuellt golv på källarvåningen. Om toalett finns i trapphuset kan även den inkluderas i trappstädningen efter avtal med oss.