Om oss

Om oss

När du anlitar oss på Services4You kan du vara säker på att du alltid får en städning av hög kvalitet. All vår personal har behörighet, erfarenhet och utbildning inom flera olika sorters städ. Företaget är också registrerat för både moms och F-skatt. En extra trygghet för dig i samband med städningen är också att företaget har gällande försäkringar. Vårt företag har flera års erfarenhet i branschen och vi erbjuder våra tjänster över ett stort område. Tack vare bred kompetens kan vi hjälpa både företagare och privatpersoner med städning och rengöring.

Efter bra arbete blir både kunder och medarbetare nöjda. Vi ser till att vi alltid gör det bästa vi kan i samband med allt arbete, men även när det gäller vård av våra relationer med kunder eftersom vi gärna ser att kunderna återkommer. 

Vår erfarenhet

Inom städning har vi stor kompetens och vår erfarenhet sträcker sig flera år tillbaka både vad gäller större och mindre städuppdrag. Vi tar oss an både lättare veckostädning, liksom grovstädning och flyttstädning. Vi ser alltid till att du som kund får precis den hjälp du behöver med din städning och du kan alltid vara säker på att arbetet utförs på ett kompetent och korrekt sätt.

Du kan alltid få referenser från andra kunder och för att få reda på hur vi kan lägga upp din städning på allra bästa sätt. Vi ser till att vårda dina möbler, golv och andra ytor på bästa sätt. Det spelar ingen roll om du har ett toppmodernt kontor eller en äldre villa med gedigna trägolv som ska städas. Självklart har vi också garanti på allt arbete vi genomför för att du som kund ska bli helt nöjd.