KLON - Kontorsstäd

KLON - Kontorsstäd

När det gäller kontorsstädning kan vi på Services4You hjälpa dig oavsett om kontoret är litet eller stort. Vi erbjuder daglig städning, veckostädning eller städning en gång i månaden. Vi kan också ta fram program och städscheman som passar just din arbetsplats behov. Till exempel kan vi lägga till påfyllning och inköp av tvål, plastpåsar, handkräm, toalettpapper, förbrukningsartiklar och annat. Vi kan också ombesörja byte av mattor samt gardiner och tvätt av dessa.

Varför är kontorsstäd bra?

Ett kontor som är städat och rent gör att personalen blir mer motiverad att arbeta. När ni anlitar Services4You för kontorsstädningen behöver ni inte tänka på det. Ni kan istället fokusera på ert arbete och på det ni specialiserar er inom När ni låter oss på Services4You sköta om städningen vet ni att städningen blir gjord. Oavsett om det handlar om fikarum eller arbetsrum blir ytorna rena.  Rena kontor ger trivsel, samtidigt som risken att sjukdomar sprids också blir mindre. Vi utformar ett bra städschema tillsammans med er där vi tittar på hur ofta kontorsstädet behöver utföras just på er arbetsplats.

Vad ingår i kontorsstädet?

När du anlitar oss på Services4You kan du fokusera på ditt företag. Vi utför allt från golvtorkning i konferensrum och korridorer till städning av toaletter, damning av skrivbord och dammsugning. Vi plockar också bort disk och byter gardiner samt handdukar vid behov om så avtalats. När det gäller kontorsstäd kommer vi alltid att skräddarsy våra tjänster så att städningen passar just er. Hur ofta och vad som behöver städas beror på hur många som rör sig på arbetsplatsen, om kunderna besöker den, om det finns extra smutsiga lokaler för produktion med mera. Hur ofta du behöver få ditt kontor städat, samt med vilken frekvens kan alltså variera en hel del.