KLON - Hemstädning

KLON - Hemstädning

Vem vill inte komma hem till ett fräscht och nystädat hem som luktar gott? Oavsett om man arbetar, studerar eller har en annan sysselsättning vill man trivas i sitt hem. Att mötas av smutsiga golv, damm eller ohygieniska badrum eller kök gör ingen glad. Överlag har hemmets renlighet stor inverkan på personen. Om man har det rent hemma kan humöret bli rejält mycket bättre, och tvärtom när hemmet är smutsigt. Man spenderar trots allt en hel del tid hemma. Men många varken vill eller har tid att lägga på hemstädning. När man väl är ledig vill man inte jaga runt med dammvippa eller mopp, utan det är mycket roligare att spendera tid med familj eller vänner. Om man har många sysselsättningar kan det också vara svårt att finna tid till städningen. Då står vi på Services4You till tjänst för att hjälpa till.

Flera städtjänster för hemmet

När det gäller hemstädning har alla olika krav. Vi är därför mycket flexibla i vårt arbete och tack vare vår kompetens kan vi också täcka in flera olika områden. Vi har också möjlighet att erbjuda städning med olika intervall för att du som kund ska känna att städningen sker på lämplig tidpunkt. Några av våra kunder väljer att ha städning en gång i veckan, andra varannan vecka och några väljer en mer rejäl städning en gång i månaden. I vissa fall kan det vara så att städning rent av behövs flera gånger i veckan. Vi hjälper dig med att ta fram ett städschema som passar både dig och oss. 

Varför välja hemstäd?

Det finns flera anledningar till varför det är klokt att anlita Services4You för hemstäd. Vi ser till att ditt hem alltid är rent och fräscht, medan du kan spendera tid på annat. Vår personal är utbildad och mycket erfaren av städning, vilket medför att resultatet blir perfekt och dessutom går städningen snabbt. Oavsett hur stor bostaden är, hur många familjemedlemmar ni är, eller vilken boendeform du har är du varmt välkommen att anlita oss. Det spelar heller ingen roll om du helt enkelt inte har tid att lägga på städning, eller om du inte har möjlighet att städa på grund av fysiska eller psykiska hinder. Vi hjälper alla med städ och puts i hemmet.