KLON - Butiksstäd

KLON - Butiksstäd

Det är viktigt att butiker är rena och trevliga oavsett vad som säljs. Både kunderna och medarbetarna blir gladare om butiken är renstädad. När du anlitar Services4You för butiksstäd rengörs både hyllor, kylskåp, frysboxar, montrar och kassor. Dessutom rengörs och poleras golv. Om du har en butik där livsmedel hanteras eller produceras blir städningen och hygienen än viktigare. Vi utför även rengöring av chark, produktion och olika redskap. Finns det ytor som parkering, gräs eller annat utanför butiken hjälper vi dig också med att hålla dem rena från skräp. Du är varmt välkommen att anlita oss oavsett om din butik är stor eller liten och vi tar alltid fram ett rengöringsprogram som passar just dina behov. Vid behov kan vi också utföra bakteriekontroll eller besiktning. I en butiksstädning kan också putsning av skyltfönster samt sopsortering ingå.

Gladare kunder i butiken

En ren och trevlig butik lockar fler besökare än en smutsig sådan. Du som butiksinnehavare bör alltså alltid se till att din butik är städad. Hanteras livsmedel i någon form ska du vara än mer noggrann. En dålig hygien kan leda till att sjukdomar eller bakterier sprids, och kunder kan bli sjuka. Vi ser till att din butik alltid känns välkomnande och dessutom är vi väldigt flexibla i vår städning, vilket gör att vi kan städa när din butik stängt för dagen. Vårt företag har lång erfarenhet och stor kunskap inom städning i livsmedelsmiljö. Vi ser till att följa alla hygienkrav. Även när det gäller frisörsalonger eller salonger som sysslar med skönhet är hygienkraven stora när det gäller lokalerna och även där erbjuder vi lokalvård som uppfyller alla krav. Vår personal är självklart certifierad för att arbeta i de här miljöerna.

Miljövänlig städning i butik

Alla de metoder vi använder i samband med butiksstädning är miljömärkta. Vi ser också till att använda lagom mängd av produkterna både av ekonomiska och miljömässiga skäl. Vi använder inte heller soppåsar eller andra förbrukningsartiklar i onödan. Vi utgår alltid från att vi vill belasta miljön så lite som möjligt i samband med städ, oavsett om lokalerna som städas är stora eller små. Boka butiksstäd idag!