Lokalvård
Services4You Lokalvård ger Er bättre livskvalitet genom att erbjuda städning och omvårdnad i din affärsverksamhet eller hemmet. I dagens samhälle är det svårt att få tid till städning. Vissa hinner inte med städning och andra tycker kanske det är tråkigt att städa. Ett bra alternativ är då städhjälp.

Våra medarbetare har ansvarskänsla och erfarenhet för städ och miljö. Vi skräddarsyr städningen efter dina behov och önskemål.

Vi jobbar med allt inom städning. Vare sig du behöver hemservice eller flyttstädning för att hålla hyresvärden nöjd då du flyttar ifrån din lägenhet, eller kanske du vill ha en kontorsstädning för ditt företag. Vi är experter inom alla områden, och vi kan erbjuda vår expertis hos samtliga.

Vi är stolta över att kunna erbjuda personlig omtanke med hög kvalitet och hällbar service. Baserat på effektiv noggrannhet, personlighet, ansvar och mångårig erfarenhet inom bemanning mot serviceföretag levererar vi ett perfekt resultat genomförd med stor servicevilja och arbetslust. Vår pålitliga och professionella personal är utbildad för att kunna möta våra kunders önskemål och behov på ett kompetent och engagerat vis.
Observera att med RUT-avdraget får du 50 % rabatt.

Professionell städning för oss innebär att alltid ha nöjda kunder. Hos oss är ingenting omöjligt! Vår hemhjälp utför städning och hushållsnära tjänster i Stockholm. Så letar du efter städning i Stockholm gör vi gärna din vardag lite enklare.

Våra medarbetare är erfarna hotellstädare, lokalvårdare, diskare, receptionister och serveringspersonal.

Personligt ansvar, omtanke, kompetens och engagemang är hörnstenarna i vår företagsfilosofi. Nöjda medarbetare, goda yrkeskunskaper och långvarig erfarenhet är instrument vi arbetar efter i vårt servicekoncept. Vi utbildar kontinuerligt all vår personal inom service, kundrelationer, miljöarbete, hotellsäkerhet och brandkunskaper.

Kontakta oss för information, frågor och prislista!

© 2013Services4You  Web design: First Site Web Design